PRVI PUT SAM SE SUSRELA SA SAJBER NASILJEM: Milica Pavlović progovorila o spotu koji je izazvao buru negativnih komentara u javnosti

Novosti onlajn

26. 02. 2021. u 09:05

PEVAČICA Milica Pavlović je govorila je u emisiji "Šok Tok" o svojoj karijeri, ali i skorašnjem spotu koji je izazvao buru negativnih komentara.

ПРВИ ПУТ САМ СЕ СУСРЕЛА СА САЈБЕР НАСИЉЕМ: Милица Павловић проговорила о споту који је изазвао буру негативних коментара у јавности

Foto: Printsreen

- Ja sam srećna. Ne postoji ništa slađe nego kad se probudiš ujutru i znaš da si uradio sve svojim trudom. Svaki dinar sam uložila u svoju karijeru. Ja sam unuka jednog Vladimira. Od malena sam naučila da sve sama radim. Izrasla sm u ženu borca. Ponosna na sebe i na sve što sam uradila i na sve što u uraditi - rekla je Milica i dodala:

- U predhodnoj godini je stalo vreme. Cela ova situacija, svi se susrećemo sa nečim nepoznatim. Ja sam uvek želela da na najbolji način iskoristim svako vreme pa čak i ovo. Snimila sam dve pesme, dobila uloge u seriji.

Foto: Printsreen

Deka ju je, kako kaže, naučio gospodskom ponašanju, a sada je Milica Pavlović pred kamerama progovorila o spotu koji je izazvao buru negativnih komentara.

- Jedini moj cilj je bio da u predhodnoj godini, da u celom tom sivilu dam nešto šarenoliko poblici. To je bila jedina moja želja. Nigde na ovom svetu nemate žene kao što su naše. To je tematika. Naše žene su sposobne i da odu na posao, da čuvaju decu, spreme kuću itd. Svako ima prava da kaže meni se ovo ne dopada. Svako ima prava na mišljenje, ali način je bitan. Ja sam se po prvi put susrela sa sajber nasiljem - rekla je Milica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)