IMAM VIŠE PONUDA ZA FILM O DŽEJU, TRAŽE MI SCENARIO: Ćerka legende narodne muzike želi da ispuni svoju i očevu želju

Novosti online

26. 02. 2021. u 15:44

ĆERKA legedne narodne muzike Džeja Ramadanovskog, Marija Ramadanovski teško se miri sa očevom smrću.

ИМАМ ВИШЕ ПОНУДА ЗА ФИЛМ О ЏЕЈУ, ТРАЖЕ МИ СЦЕНАРИО: Ћерка легенде народне музике жели да испуни своју и очеву жељу

Foto: Printskrin

Ona planira da ostvari svoju i očevu želju te da snimi pesmu, a kako je otkrila stižu joj ponude i za film o Džeju

- Ništa još ne znam. Ako Bog da, pravićemo i promociju, ali još ništa ne zna. Javljaju se ljudi, nude neke pesme, odprilike sam izabrala, ali je sve u vazi pregovora, dogovora. Glupo je da pričam unapred - rekla je Marija.

Uporedno za interesovanjem za Marijinu muzičku karijeru sve se više spominje film o Džeju.

- Ima više ponuda za film. Traže mi scenario, a ja ne znam ko bi to mogao da uradi kako dolikuje. Sa druge strane, ja ne znam pola njegovog života i ne mogu da ispričam kako se rodio, živeo u domu, šta je bilo sa roditeljima... Znam osnovno, ono što i ceo Balkan, ništa više od toga - rekla je Marija pa dodala:

- Meni tata uvek fali. Opsednuta sam bila mojim ocem, on je za mene bio Bog. Sad kad njega nema, ja učim da hodam. On je upravljao mojim životom, za sve se pitao, i sad sa 24 godine učim da vodim brigu o sebi. Nikada mi nije pretio da bilo šta moram, ali kada bi mi rekao da je to nešto najbolje za mene, uvek sam ga slušala i uvek je bio u pravu. Do njega nisam nikog bliskog izgubila, a sad sam ostala bez najrođenijeg. Iskreno, nadala sam se da će bar još minimum deset godina da poživi, ali, božija volja. Teško mi je, ali se navikavam.

- Kada budem nešto snimila, kad se budem bavila javnim poslom, tada ću imati povoda za priču. Ne mislim da sam trenutno javna ličnost. Nadam se da ću ispuniti i svoju i tatinu želju, da snimim tu pesmu, a posle ćemo lako - rekla je Marija za Svet, preneli su mediji.

Podsećamo, Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra, u 57. godini, u svom stanu na Dorćolu. Sahranjen je 11. decembra u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu, a na svoje poslednje putovanje ispraćen je uz 50 violina i melodiju njegovog čuvenog hita "Nedelja"

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)