TAJNA CECINE LINIJE: Evo šta se sve nalazi na pevačicinom jelovniku, jedna stvar je ključna!

Novosti online

26. 02. 2021. u 20:04

FOLK pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pleni kako svojim glasom tako i izgledom, a mnogi su se pitali šta pevačica jede i kako održava tako vitku liniju.

ТАЈНА ЦЕЦИНЕ ЛИНИЈЕ: Ево шта се све налази на певачицином јеловнику, једна ствар је кључна!

Foto: Instagram

Ceca je sada konačno otkrila svoj jelovnik. Ona je istakla je da joj nije teško da održava liniju jer nije sklona gojenju, ipak pevačica ima jednu tajnu i savet, a jedna namirnica je ipak neizostavna iz njenog menija.

- Kada bi sto bio postavljen po mom ukusu, onda bi na njemu bilo samo meso i salata. Veliki sam ljubitelj mesa. Najčešće naručujem dobro pečen biftek sa grilovanim povrćem i to u restoranima gde to provereno dobro pripremaju.Moja sreća je što i većina dijeta bazirana na mesu i salati. Nekoliko puta sam probala neke režime ishrane koji su bazirani na barenom mesu ili barenoj ribi - rekla je Ceca.

Pevačica je otkrila da ne voli testeninu ni hleb, a kada je reč o slatkišima, voli voćne torte, a čokolade izbegava jer su teške.

- Jedem kad mi se jede, jedem šta mi se jede, ali količina je uvek mala. Mislim da je to tajna mog uspeha, ne preterujem sa količinom hrane. Takođe, ne unosim hranu koja mi ne prija - rekla je pevačica.

Ono što joj je pomoglo da izbalansira ishranu jeste i činjenica da posti svake srede i petka.

Njen recept je umerenost. Ali svako mora naći svoj recept za vitkost.

- Ne mogu nikome ništa da preporučujem. Ono što mogu da posavetujem jesu češći obroci bez slatkiša, bez gaziranih napitaka i alkohola - rekla je Ražnatovićka.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili