MILICA TODOROVIĆ O JUGOSLAVU KARIĆU: Pevačica prokomentarisala navode da je u vezi sa biznismenom

V.N.

27. 02. 2021. u 09:33

PEVAČICA Milica Todorović i biznismen Jugoslav Karić snimljeni su zajedno nedavno na beogradskim ulicama, a tom prilikom je pao i poljubac njih dvoje.

МИЛИЦА ТОДОРОВИЋ О ЈУГОСЛАВУ КАРИЋУ: Певачица прокоментарисала наводе да је у вези са бизнисменом

Foto Pink printskrin

Doduše, u paparaco snimku na TV Pink, ne vidi se jasno da li su se Milica i Jugoslav, koji su tad bili u kolima, poljubili, ali bliskost među njima je evidentna.

Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila ih je na ručku. Otišli su, zatim, zajedno iz restorana, a onda ju je on dovezao do stana. Odmah su, naravno, počele čaršijske priče da su njih dvoje u vezi, a podgrejalo ih je to što se Jugoslav nedavno razveo od dizajnerke nameštaja Elene Karaman. Čak su i mediji počeli da se poigravaju, citirajući naslov klasika "Bijelog dugmeta" "Ima neka tajna veza", međutim...

Sudeći po onome šta priča folkerka, istini više odgovara naziv pesme Zdravka Čolića "Ničeg nije bilo između nas".

- Taj ceo dan sam provela sa prijateljima - prvo sa kumom, a potom sa stilistkinjom Ivanom Rabrenović, njenim suprugom Tonijem, Ćirom i Jugoslavom - objašnjava Milica.

- Jugoslav se bavi nekretninama, pokazivao mi je neke stanove na Senjaku, i posle toga me odvezao kući. Tu nema ništa, mi smo prijatelji. Čovek ni kafu da popije sa nekim ne može, a da ne bude u vezi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju