LUNA DOŽIVELA NERVNI NAPAD: Marko je ostavio zbog afere sa Gastozom (VIDEO)

Novosti online

01. 05. 2020. u 18:31

Marko Miljković stavio je tačku na vezu sa Lunom Đogani, kada je uživo u emisiji "Gledanje snimaka" rekao kako je raskid konačan. Luna ovo nije najbolje podnela, pa je usledio nervni slom, pokušaj bekstva iz rijalitija i noć iza rešetaka.

ЛУНА ДОЖИВЕЛА НЕРВНИ НАПАД: Марко је оставио због афере са Гастозом (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Danima unazad polemiše se o njihovom odnosu, a stvari su počele da idu nizbrdo kada je Marko zahtevao od Lune sa kim je sve bila dok nisu bili zajedno.

Bio je upleten i Gastoz, a Đoganijeva je uporno odbijala da prizna. Ispostavilo se da je Marka lagala za mnogo stvari, bar po njegovom mišljenju i shvatanju stvari, pa je nastao haos u Zadruzi.

Luna je potom ponovo pominjala Gastoza, za kojeg se odavno pričalo kako su bili u vezi, ali je ona jednom prilikom izjavila kako je to "bio samo seks", a Marko je posle snimka rasprave u vezi sa Gastozom završio sa Lunom za sva vremena nakon što se ispostavilo da ga je lagala, kako on kaže.

Polemisalo se o stanu i kafiću u kojem je Luna bila 14. januara kada ju je Marko pokupio usred noći i kada su se pomirili, a prema njegovom zaključku to je bio Gastozov stan, a ne njene drugarice Jelene, kako ona tvrdi.

- Ona je opisala svog idealnog partnera. Ponaša se prema njoj kao prema paćenici, nju to loži, ima podršku majke i ja ništa drugo ne mogu sem da poželim sreću Luni i Gastozu. Mi smo se smuvali, a pre toga smo imali takvu svađu, znači nju tu loži. Čim daješ značaja tim stvarima, znači da nikad neću progovoriti sa tobom. Želim ti od srca da budeš sa njim.
- On laže, ona laže, neka se spetljaju, samo što dalje od Marka Miljkovića. Tačka je stavljena. Želim ti sreću sa svim budućim momcima, nadam se da si izvukla pouku - izjavio je Miljković.

Luna je posle ovoga molila Marka da je ne ostavlja i nije bila u najboljem psihičkom stanju, a Anabela i Gagi su se sve vreme trudili da umire ćerku.

- Ja sam sve uradila da bih bila sa tobom. Ne pričam ni sa majkom da bih bila sa tobom. Ti si ovo uradio, jer si to hteo... Što sam ušla ovde - urlala je Luna.
Nakon toga doživela je nervni slom, Marko je odbijao dalje da priča sa njom, a Gagi i Anabela su sve vreme bili uz nju.

I Anabela je urlala na Miljkovića nakon što je ostavio njenu ćerku, a Gagi je bespomoćan tokom večeri uzeo Lunu za ruku i odveo je u ekonomsko dvorište kako bi joj pomogao da izađe napolje.

S druge strane, Miljković je sve podneo drugačije, pa je za razliku od Lune opušteno ćaskao sa Brendonom i odavao utisak kao da ga novonastala situacija uopšte ne dotiče.

Budući da se Luna ni satima kasnije nije smirivala i da je doživela još jedan emotivni pad, noć je provela u zatvoru, sama, daleko od svih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna