LUNU VIŠE NE SMATRA SVOJOM ĆERKOM? Anabela priznala da je arogantna kraljica, pa otkrila koju osobinu bi volela da ima njena ćerka Nina! (VIDEO)

Novosti online

25. 04. 2020. u 21:58

Danas su zadrugari okupljeni za crnim stolom glasali za tri najarogantnije osobe u Beloj kući. Gagi Đogani naveo je svoju bivšu suprugu kao jednu od najarogantnijih a zatim je red došao na Anabelu Atijas da da svoj sud.

ЛУНУ ВИШЕ НЕ СМАТРА СВОЈОМ ЋЕРКОМ? Анабела признала да је арогантна краљица, па открила коју особину би волела да има њена ћерка Нина! (ВИДЕО)

Foto: YouTube printskrin

- Malo si umislila da si bitna. Sinoć u Igri istine upadaš u reč svima - rekao je Gagi kada je došao red na Anabelu da glasa.

- Je l' sam popravila krunu? Inače, ti nikome ne upadaš u reč - odgovorila je Anabela.

- Ne možeš da me prekidaš, u rijalitiju smo. Mislim da gledaoci znaju o čemu pričam - ljuti je bio Gagi.

- Tara Simov je definitivno arogantna kraljica, ostani takva. Nemoj da daješ da te pokolebaju u tome. Treba da ideš stazom od koje će da strepe pre nego što nešto izgovore. U pozitivnom smislu si arogantna. To je štit, i ja sam odlučila da budem arogantna. Brendon je arogantan a njegova arogancija mi ne prija. On je purpurno biće, a ja sam samo koza. I treća je Nina Babić. Mislim da je previše dominantna u svakom smilsu te reči. Ne znam da li to ima veze sa njenim godinama ili se brani tako. Ja bih volela da moja ćerka Nina ima tu dozu arogancije, ona jeste malo arogantna - rekla je Anabela.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)