OTAC ČUVENE PEVAČICE RAZBESNEO JAVNOST: “Nije vas sramota da žicate lovu, dok vam ćerka leži na milionima”

Novosti online

30. 03. 2020. u 10:11

Svetska ekonomija ozbiljno je ugrožena zbog pandemije virusa korona, a na popisu prvih "žrtava" našle su se i neke slavne osobe - jedan od njih je, objavili su američki mediji, i Džozef Germanota, otac megapopularne pevačice Lejdi Gage, vlasnik nekoliko italijanskih restorana u Njujorku.

ОТАЦ ЧУВЕНЕ ПЕВАЧИЦЕ РАЗБЕСНЕО ЈАВНОСТ: “Није вас срамота да жицате лову, док вам ћерка лежи на милионима”

Foto: Printskrin

S obzirom da je većina ugostiteljskih objekata morala da zatvori svoja vrata kako bi se sprečilo širenje virusa COVID-19, isto je bio primoran da uradi i 64-godišnji Džozef


Oko 30 zaposlenih njegovog restorana „Joanne Trattoria“ u njujorškoj četvrti Upper West Side još barem mesec dana neće moći da dolazi na posao, zbog čega je Germanota na Tviteru objavio dramatičan apel javnosti - ali umesto pomoći na koju je očito računao, pevačicin otac dobio je uvrede i negodovanja.

- Radim najbolje što mogu, ali moje osoblje treba finansijsku pomoć... Moram da im osiguram plate, a tu su i troškovi najamnine, komunalne usluge i ostali tekući računi... - napisao je Džozef na Tviteru i zamolio javnost da mu pomogne prikupiti 50.000 dolara kako bi mogao nastaviti poslovati u doba novonastale krize.

- Stvarno?! Nije vas sram da ovako javno žicate lovu, a ćerka vam doslovno 'leži' na milionima? Koji k**ac?! Uostalom, nije li i sama Lejdi Gaga suvlasnica porodičnog restorana za koji vi sad tražite pomoć? - samo su neki od komentara besnih Amerikanaca (među njima je i bloger i kolumnista Perez Hilton), zbog kojih je Džozef Germanota ekspresno izbrisao spornu objavu s Tvitera.

Podsetimo, njegova ćerka je, prema pisanju časopisa Forbs, samo tokom prošle godine zaradila 39,5 miliona dolara. Pevačica još nije komentarisala očev postupak.

(jutarnji.hr)
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024