ĐOGANIJEVI IZNOSE "PRLJAV VEŠ": Brutalne prozivke bivših supružnika, prevare, ucene...

Novosti online

17. 03. 2020. u 15:05

Otkako je pre dva dana ušla u Zadrugu, Anabela Atijas je svojom životnom pričom šokirala javnost. Ona je iznela dosta novih detalja iz braka sa Gagijem, ali i iz veze svoje ćerke Lune i Marka Miljkovića.

ЂОГАНИЈЕВИ ИЗНОСЕ ПРЉАВ ВЕШ: Бруталне прозивке бивших супружника, преваре, уцене...

Foto: Printskrin

Pevačica je rekla da Luna treba da se leči, da poradi na svom mentalnom zdravlju, kao i da treba da prekine da "čuva prepone Marka Miljkovića".


Gagi je s druge strane izjavio da je njegova ćerka Luna nevaspitana, a sa tim se složio i Marko Miljković.

Luna je zbog svađe svojih roditelja, ali i rasprave Anabele i Marka htela da napusti rijaliti.

Pevačica je naočigled milionskog auditorijuma otkrila da ju je Gagi varao sa pevačicom Ksenijom Pajčin pre mnogo godina, iako su njih dve bile najbolje drugarice


GAGI PRIZNAO DA GA JE ANABELA PREVARILA

Tokom razgovora sa zadrugarima, Gagi je izneo tvrdnje da ga je Anabela varala i da je za to saznao preko telefona njihove ćerke Lune.

- Bilo je blizu razvoda i to je moja greška i bila se zaljubila u tipa nekog. Da li je bila intimna sa njim ili nije, ne znam. Saznao sam preko Luninog telefona, poslao joj poruku da je u teretani. Ja sam ga nazvao i rekao da mi kaže: ,,Slušaj, isećiću te" jer hoću da znam. Ja sam je nazvao i ona je samo ćutala. Priznala je, to je to - ispričao je Gagi.


GAGI: ANABELA JE UCENjIVALA LUNU

Gagi je otkrio i mnoge detalje iz Anabelinog i Luninog odnosa

- Zabezeknuo sam se kad je ušla jer mi je rekla da neće nikad ući, nije se pozdravila sa mnom a ja nju poznajem 25 godina . Sve što ju je tištilo i što je imala protiv mene rešila je da iznese. Ucenjivala je Lunu i pravila joj haos. Ona se čula sa Lunom dok je bila u "Zadruzi" i ucenjivala je, radila je neke stvari gde sam ja morao da reagujem za doborobit mog deteta- ispričao je Gagi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024