MARIJA NIJE ŠTEDELA REČI: Marko je iskoristio Luninu labilnost i Miljaninu sažaljivost! (VIDEO)

Novosti online

21. 02. 2020. u 23:43

Učesnici rijaliti programa "Zadruga" večeras nominuju nekog od dvoje potrčaka koje je postavio ovonedeljeni vođa Stefan Kandić - Marka Miljkovića i Jelenu Pešić.

МАРИЈА НИЈЕ ШТЕДЕЛА РЕЧИ: Марко је искористио Лунину лабилност и Миљанину сажаљивост! (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Pink

Marija Kulić iznela je opširno izlaganje, te nije birala reči kada je govorila o Marku Miljkoviću.

-Počeću od osobe o kojoj uopšte nemam lepo mišljenje. Apsolutno mi je jasno ko je Marko i šta radi u rijalitiju. Za dve godine ulazi u petu deceniju, a apolutno nije ostvaren, niti stambeno, niti porodično. To mi govori da ima neku falinku, on je izuzetno proračunat. U prvoj sezoni se družio sa Miljanom da bi imao hranu i cigare, koje sam joj slala u velikim količinama. Prethodne sezone uhvatio se Lune da bi došao do što boljeg plasmana, mislim da je i on ostavio Lunu u lošem psihičkom stanju. Čula sam priču napolju da voli muškarce, ne znam da li to govore ljude koji ga ne vole, ne znam. Počela sam da sumnjam u to u prošloj sezoni, kada je sa svakom devojkom sa kojom je bio u vezi govorio užasne stvari, Rekao je Maji Marinković, sa kojom je bio u vezi, da joj smrdi ona stvar, od taga ne mogu da ga smislim. Umeo je da iskoristi Luninu labilnost i Miljaninu sažaljivost. Zna se da je veliki kockar, verovatno je novac od nagrade u drugoj sezoni prokockao. Pokušala sam da nađem nešto, da ne bude da nalazim samo loše kod ljudi, baš sam razmišljala, ali nisam uspela da nađem. Jedino mogu da kažem da je pedantan - objasnila je Kulićeva.

-Ja ću da se obesim posle ovoga! Pozdrav za Mrljanu, vratite Mrljanu - provocirao je Miljković.

Kulićeva se nakon komentarisanja Marka Miljkovića osvrnula i na Jelenu Pešić, o kojoj je gotovo imala samo reči hvale.

-Jelena se i dalje nada vezi sa Markom, ja bih je posavetovala da dobro razmisli, da te ne iskoristi za neku priču. Sa muškarcima se retko svađa, uglavnom su mu meta žene, zaključili smo da je i ženomrzac. Što se Jelene tiče, nije mi se dopalo kada je sa Minom razgovarala o Tomoviću. Ponadala se da će biti sa Tomovićem u vezi, ali se to nije desilo, i ona je malo koristoljubiva, voli da se druži sa ljudima iz koristi. To je nebitno u odnosu na njene vrline, ne sviđa mi se kada stavlja kačket i šešire kada je večernja emisija. Prema Jeleni sam osetljiva i sažaljiva zbog njene situacije, do sada nije ništa katstrofalno uradila što se tiče morala. Rekla bih ti da nastaviš tako, ali pamet u glavu - govorila je Marija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni