STEFAN KARIĆ PRVI PUT VOĐA: Izbačena Barbara Pajović iznenadila zadrugare odlukom

Novosti online

10. 02. 2020. u 20:50

SAD već bivša zadrugarka Barbara Pajović, koja je preksinoć napustila rijaliti, mnoge je poprilično iznenadila izborom vođe za ovu nedelju. Ona se opredelila za Stefana Karića (na slici), a to je u pismu pročitala Jovana Tomić Matora, prošlonedeljni vođa. Stefan će se prvi put naći u ovoj ulozi.

СТЕФАН КАРИЋ ПРВИ ПУТ ВОЂА: Избачена Барбара Пајовић изненадила задругаре одлуком

Foto: Pink printskrin

Edis Fetić, poznatiji kao Gospodin Torta, dobio je od produkcije priliku da razgovara sa svojom decom. Bio je uplašen, jer je postojala mogućnost da mu se supruga Zilha ne javi. I zaista, odgovora "sa druge strane žice" nije bilo. Na kraju je razočarani Edo zahtevao da mu se vrate pare, jer nije ni razgovarao. Bio je uveren da Zilha namerno nije htela da se javi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)