KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PRETIO STANIJI DOBROJEVIĆ: Ubiću je ako se ne izvini za decu!

V.N.

17. 09. 2020. u 23:13

KONTROVERZNI Kristijan Golubović zaprepastio je sve u "Zadruzi", ali i gledaoce, upućujući brutalne pretnje Staniji Dobrojević, koja će takođe biti učesnik četvrte sezone Pinkovog rijalitija.

КРИСТИЈАН ГОЛУБОВИЋ ПРЕТИО СТАНИЈИ ДОБРОЈЕВИЋ: Убићу је ако се не извини  за децу!

Foto ATA Images


- Zaklinjem se u svoje dvoje dece - ubiću Staniju, lično ili preko svojih ljudi, ako mi se iskreno ne izvini što mi je spomenula decu, po cenu da idem 40 godina na robiju - izgovorio je šokantne reči Golubović, aludirajući na njihov turbulentan odnos i sukobe koje su imali tokom "Farme 6".

Foto ATA Images


Stanija se, tim povodom, oglasila na "Instagramu", gde je, uz snimak Kristijanovih pretnji, navela:


- Nisam verovala da ću biti prinuđena da ovako nešto okačim na svoj profil, ali, nažalost, moram, kako bih na vreme reagovala, apelovala i probudila svest kod našeg naroda, naše države, našeg pravosudnog sistema, policije, medija... Ovo nije prvi put da mi se na nacionalnoj televiziji na najbrutalniji način javno preti smrću!


Ona je dodala:


- Pre pet godina me je ovaj čovek javno reketirao, cela zemlja je to gledala i ćutala?! Niko reagovao nije. Sad javno preti smrću. Dosta više! Osim toga što ću podneti krivične prijave, apelujem na sve ljude da na ovakve stvari ne ostanu nemi, već da reaguju. Ovo nije rijaliti, ni šou-biznis, ovo je moj život i meni se večeras javno pretilo smrću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)