VERUJEM U VLAHOVIĆA: Trener Juventusa hrabri srpskog asa

Novosti online

23. 04. 2023. u 19:09

JUVENTUSU dugo nisu cvetale ruže u Seriji A, ali od trenutka kada je italijanski sud vratio 15 oduzetih bodova crno-belima, vratili su se osmesi i optimizam u svlačionicu i po kancelarijama kluba iz Torina. "Bjanko-neri" su ponovo u zoni plasmana u Ligu šampiona, do konačne odluke suda, a trener Masimilijano Alegri je, govoreći o planovima do kraja sezone, poslao i posebnu poruku podrške srpskom centarforu Dušanu Vlahoviću, bez obzira na činjenicu da se on nalazi u maloj golgeterskoj krizi, ali i da Juventus sve teže dolazi do protivničke mreže.

ВЕРУЈЕМ У ВЛАХОВИЋА: Тренер Јувентуса храбри српског аса

FOTO: Tanjug/AP

- Tačno je da imamo problem sa postizanjem golova, ali tu nedostaje i malo sreće. Uveren sam da će nam napadači pomoći u nastavku sezone. Što se tiče Dušana Vlahovića, uopšte nisam zabrinut zbog njega. Ovo je na putu sazrevanja, jer nije on postao loš igrač odjednom. Mora da napreduje, kao i svi ostali, i mora da ostane miran. Nije on glavni u Juventusu, ceo tim je glavni, mi smo ekipa - više nego slikovit je bio Alegri.

Juve večeras ira meč 31. kola Serije A i na svom stadionu dočekuje Napoli u duelu koji će biti praznik fudbala u Italiji. Navijači u Torinu će moći da uživo vide najverovatnije budućeg šampiona države.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)