NIJE DUGO ČEKAO NA PRVI POSAO: Nenad Milijaš pronašao samostalni angažman

Novosti online

04. 06. 2023. u 17:38

BIO je Nenad Milijaš u stručnom štabu Vladana Milojevića, Dejana Stankovića i Miloša Milojevića, ali neće biti uz Baraka Bahara pošto je odlučio da počne samostalnu karijeru. I nije dugo čekao na prvi angažman.

НИЈЕ ДУГО ЧЕКАО НА ПРВИ ПОСАО: Ненад Милијаш пронашао самостални ангажман

FOTO: M. Vukadinović

Nekadašnji fudbaler crveno-belih će postati novi trener omladinaca kluba sa stadiona "Rajko Mitić", saznaje "Mocartsport".

Tu ekipu je u sezoni koja je nedavno završena sa klupe predvodio Zoran Rendulić, a zauzela je drugo mesto iza Partizana.

Bivšem defanzivcu Zvezde je mandat na klupi omladinaca istekao i izvesno je da će ga zameniti Milijaš, pošto je dogovor postignut. Ostalo je samo da se sačeka zvanična potvrda.

Naime, tim će se takmičiti u UEFI ligi za mlade, kako se može čuti cilj je da se napravi dobar rezultat, pa će 40-godišnji stručnjak na raspolaganju imati najbolje igrače.

BONUS VIDEO: ŠAMPIONSKA ŽURKA NA MARAKANI: Crvena zvezda je (ponovo) šampion Srbije

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (1)

ROLAN GAROS UVEO VELIKU PROMENU: Novak Đoković je oduševljen!