SRPSKA CRNJA CELA PLAVO-BELA: Fudbaleri Budućnosti proslavili povratak u vojvođanski rang takmičenja (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

11. 06. 2023. u 22:36

FUDBALERI Budućnosti iz Srpske Crnje, popularne Đurine varoši u Banatu, na granici sa Rumunijom, u godini dijamantskog jubileja i veka postojanja kluba, proslavili su povratak u vojvođanski rang takmičenja.

СРПСКА ЦРЊА ЦЕЛА ПЛАВО-БЕЛА: Фудбалери Будућности прославили повратак у војвођански ранг такмичења (ФОТО)

B.Grujić

- Kiša nam je malo poremetila proslavu, ali ne i fudbalsku atmosferu na tribinama, koje će konačno, do početka sledeće sezone, biti pokrivene - kaže Vladimir Brakus, predsednik opštine Nova Crnja, koji je i sam, do pre samo nekoliko godina bio aktivan fudbaler.

Na tribinama, doduše pod kišobranima, verni navijači proslavili su uspeh svojih miljenika, koji su u svečarskoj atmosferi savladali ekipu Banata iz Zrenjanina 5:3 ( 2:1). Među njima je bila i Tamara Arsin, kapiten rukometnog kluba Mladost iz Srpske Crnje, inače model i zaštitno lice poznate hotelijerske kompanije iz Vršca, koja je došla da podrži fudbalere.

- Jako bitan dan za Srpsku Crnju, varoš koja voli i živi za fudbal, a za sve igrače, sadašnje i bivše, kao i i prijatelje kluba, priredili smo koktel i slavlje u poznatom dvorcu Nojhauzen - naglasio je Dragan Daničić, zamenik predsednika opštine Nova Crnja.
 
 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku