KAKAV POTPIS U SUPERLIGI SRBIJE: Slavni Rus preuzeo Spartak iz Subotice

Novosti online

12. 06. 2023. u 10:11

Legendarni ruski reprezentativac Aleksandr Keržakov predvodiće subotički Spartak u narednoj sezoni.

КАКАВ ПОТПИС У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ: Славни Рус преузео Спартак из Суботице

FOTO: EPA

Razgovori na relaciji Subotica – Dubai, gde živi Aleksandr Keržakov, trajali su poslednjih dana. Intenzivirani posle rastanka sa Milanom Milanovićem, tokom vikenda, skoro da su i privedeni kraju. Obe strane, zainteresovane za saradnju, definisale su i osnove ugovora, oročenog do narednog leta, sa mogućnošću produžetka do 2025.

Legendarni fudbaler poslednjih godina aktivan je kao trener. Posle stažiranja u ruskom savezu, gde je vodio mlađe reprezentativne selekcije, sedeo je na klupama drugoligaša Nižnjeg. Proletos je vodio kiparsku Karmiotisu, klubu sa značajnim uticajem ruskog kapitala.

Promocija na subotičkom stadionu očekuje se početkom naredne nedelje. Do tada, biće ozvaničen dolazak legendarnog Aleksandra Keržakova u Spartak Ždrepčevu krv.

Aleksandar Anatoljevič Keržakov je bivši ruski fudbaler i trenutni trener reprezentacije Rusije do 18 godina. Od 2002. do 2016. je igrao za Fudbalsku reprezentaciju Rusije. Za nju je odigrao 91 utakmicu i dao 30 golova. Seniorsku karijeru započeo je u klubu Zenit Sankt Peterburg.

(Sportklub)

BONUS VIDEO: ONI SU NAŠ PONOS! Posle Đokovića, Jokiću uručeno značajno priznanje

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)