SAUDIJCI NEMAJU NAMERU DA STANU: Jedan od najboljih fudbalera Premijer lige dobio ponudu da karijeru nastavi u Al Ahliju

Novosti online

26. 06. 2023. u 10:28

Dosadašnji fudbaler Liverpula Brazilac Roberto Firmino dobio je ponudu da nastavi karijeru u Al Ahliju iz Džede, prenose britanski mediji.

САУДИЈЦИ НЕМАЈУ НАМЕРУ ДА СТАНУ: Један од најбољих фудбалера Премијер лиге добио понуду да каријеру настави у Ал Ахлију

FOTO: AP/Tanjug

Firminu je istekao ugovor sa Liverpulom, a brazilski fudbaler je navodno imao ponude Juventusa i Reala. Međutim, iskusni napadač je doneo odluku da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji.

Britanski mediji navode da je rukovodstvo Al Ahlija brazilskom fudbaleru ponudilo trogodišnji ugovor u vrednosti od 60 miliona evra.

Firmino je u Liverpul stigao 2015. godine iz Hofenhajma za 29 miliona funti. On je za klub sa Enfilda odigrao 362 meča i postigao je 111 golova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

NOVINARKA KOJA JE POSTALA NASLOV: Sportsko čudo u Srbiji - okupila otpisane košarkašice i svi sad pričaju šta je sa njima uradila