"AFERA ALEKSANDAR MITROVIĆ"- GOTOVA! Trener Fulama obelodanio, evo šta će biti sa srpskim asom

Novosti online

10. 08. 2023. u 17:46

Reprezentativac Srbije i napadač Fulama, Aleksandar Mitrović i pored želje za odlaskom u Saudijsku Arabiju u ekipu Al Hilala ipak ostaje u Fulamu, a trener londonske ekipe Marko Silva u potpunosti računa na njega.

АФЕРА АЛЕКСАНДАР МИТРОВИЋ- ГОТОВА! Тренер Фулама обелоданио, ево шта ће бити са српским асом

FOTO: Tanjug/AP

Al Hilal je poslao dve ponude, najveća je bila 40 miliona, međutim čelni ljudi Fulama nisu hteli da prodaju svog najboljeg fudbalera i pored toga što je sam Mitrović izrazio veliku želju da napusti Premijer ligu i preseli se u Saudijsku Arabiju.

Mitrović se nedavno priključio treninzima, odigrao je i jedan pripremni meč protiv Hofenhajma, međutim i pored toga što se tek nedavno priključio ekipi - trener Marko Silva u potpunosti računa na njega.

- Igrao je dvaput prošle nedelje, jednom meč iza zatvorenih vrata sa Hofenhajmom, a onda i 30 minuta u drugoj utakmici. Radi svakodnevno sa saigračima, spreman je i na meni je da odlučim da li će biti starter ili ne. On je 100% spreman. Pričao sam sa njim, znamo se nas dvojica veoma dobro, i neću vas lagati, stigle su neke ponude koje su ga naterale da razmisli, možda čak i da kaže to što tvrdite, 'da neće više ni minut igrati za Fulam', ali on to nikome u klubu nije rekao, nijednoj osobi iz kluba. Možda štampa to tako tvrdi, navodi da je to rekao rođacima, ali stvarno nisam siguran u to. Ali, on to lično nama nije rekao. No, bila je ta jedna situacija, kada je on dobio ponudu i to veoma dobru ponudu, a onda, ponekad je to tako, igračima ne bude lako da zadrže koncentraciju. Ali, evo, on je na terenu ponovo 'onaj' Mitrović – rekao je Silva, ne ostavljajući ni najmanju dilemu da će "Mitrogol" i dalje biti golgeter Fulama.

Silva je ovime najavio da će srpski reprezentativac biti u ekipi u prvom kolu Premijer lige kada Fulam gostuje Evertonu.

Utakmica je na programu 12. avgusta sa početkom od 16 časova.

BONUS VIDEO: MAJSTORIJA ZA TV ŠPICE: Ovako je Kvinsi Menig postigao sjajan gol na meču Vojvodina - Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)