ZAKOPANE RATNE SEKIRE: Kilijan Mbape doneo neočekivanu odluku

Novosti online

05. 09. 2023. u 10:24

Fudbaler Pari Sen Žermena Kilijan Mbape pregovara sa čelnicima kluba iz Pariza o produženju ugovora, prenose francuski mediji.

ЗАКОПАНЕ РАТНЕ СЕКИРЕ: Килијан Мбапе донео неочекивану одлуку

FOTO: Tanjug/AP

Mbape ima ugovor sa šampionom Francuske do kraja sezone. Francuski mediji podsećaju da je najbolji igrač "svetaca" pre nekoliko meseci odbio da produži saradnju sa Pari Sen Žermenom, zbog čega je jedno vreme bio odstranjen iz prvog tima.

Mbape je saopštio čelnicima kluba da ne želi da produži saradnju, ali je istakao da će ostati u klubu do kraja sezone. On je propustio jedan deo priprema za novu sezonu, a pre nekoliko nedelja je vraćen u prvi tim "svetaca".

Mbape je tokom leta navodno imao ponude nekoliko klubova iz Saudijske Arabije i Reala, ali je odlučio da ostane u Parizu.

"Ništa još nije dogovoreno, ali predstavnici igrača i Pari Sen Žermena razgovaraju o produženju ugovora. Najvažniji će biti uslovi produženja ugovora, kao i klauzula o odlasku iz kluba i visina obeštećenja", objavio je poznati italijanski novinar Fabricio Romano, koji je stručnjak za transfere igrača.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu