''SPREMAN SAM DA POBEĐUJEM'' Najnovije pojačanje Barselone o izazovu u novom klubu

Novosti online

12. 09. 2023. u 13:03

Fudbaler Barselone i portugalski reprezentativac Žoao Feliks izjavio je danas da bi voleo da u katalonskom klubu igra na poziciji levog krila i dodao da je zadovoljan dočekom u novom klubu, prenosi katalonski Sport.

СПРЕМАН САМ ДА ПОБЕЂУЈЕМ Најновије појачање Барселоне о изазову у новом клубу

FOTO:EPA

Feliks je član Atletika, ali će igrati na pozajmici u Barseloni do kraja sezone. On je sinoć igrao za Portugaliju na meču sa Luksemburgom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a uspeo je u finišu meča da se upiše u listu strelaca.

- Osećam se dobro i samouvereno iako nisam igrao mnogo u poslednje vreme. Spreman sam i uradiću sve da pomognem Barseloni da ostvari dobre rezultate - rekao je Feliks, koji je drugi deo prošle sezone proveo na pozajmici u Čelsiju.

On je debitovao za Barselonu pre deset dana na meču sa Osasunom (2:1).

- Osećam se prijatno kada igram na levom krilu. Mislim da je to pozicija na kojoj ću da igram kod Ćavija. Ekipa me je srdačno dočekala. Tim je mlad, a ovo je dobra grupa koja želi da pobeđuje - dodao je portugalski fudbaler.

Barselona će u narednom kolu na stadionu Monžuik dočekati Betis u La ligi.

- Radujem se što ću igrati na Monžuiku pred našim navijačima. Šteta što ovaj meč neće biti odigran na Nou Kampu. Nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu i da ćemo da pobedimo - zaključio je Žoao Feliks.

BONUS VIDEO: POKAZALI SMO DA IMAMO DUŠU! Stefan Jović na dočeku košarkaša Srbije na aerodromu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024