HITAN SASTANAK U JUVENTUSU: Dušan Vlahović glavna tema, a "krivac" Aleksandar Mitrović

Novosti online

18. 09. 2023. u 10:57

Napadač srpske reprezentacije Aleksandar Mitrović odlično se snašao u redovima saudijskog Al Hilala, u kojem redovno postiže pogotke u Pro ligi. U razgovoru za italijanski Gazeta delo sport, najbolji strelac u istoriji srpske reprezentacije govorio je i o svom kolegi iz nacionalnog tima – ofanzivcu Juventusa Dušanu Vlahoviću.

ХИТАН САСТАНАК У ЈУВЕНТУСУ: Душан Влаховић главна тема, а кривац Александар Митровић

FOTO: Tanjug/AP

Mitrović je preporučio i Vlahoviću prelazak na Arabijsko poluostrvo.

- Preporučio bih Dušanu da dođe, ali sve zavisi od toga šta on želi. Pričali smo o tome u reprezentaciji i pitao me je kako se snalazim. Nas dvojica imamo veoma dobar odnos. Ipak, da budem iskren, vidim da je zadovoljan i fokusiran u Juventusu. Srećan je što je deo jednog od najjačih timova u Evropi. Dobro je započeo sezonu – mlad je, a već je vrhunski igrač - rekao je nekadašnji napadač Partizana, Anderlehta, Njukasla i Fulama.

Nastavio je Mitrović o "Vlahogolu"...

- Potencijalno, Vlahović je najbolji napadač u Seriji A. Ima sve što je potrebno da bi postizao 25 golova u sezoni, to je već radio u prošlosti. Nadam se da će već protiv Lacija dati gol. Međutim, Dušan, baš kao i svi napadači, zavisi od podrške ostatka tima kada su u pitanju asistencije, centaršutevi… Vlahović je dobar, ali mora da završava uz podršku Kijeze, Kostića, Lokatelija… - rekao je 29-godišnji Mitrović, koji je u intervjuu izjavio da od italijanskih timova navija za Romu.

Čini se da su njegove reči podigle veliku buru u Juventusu, pa je tako klub iz Torina brže-bolje sazvao sastanak sa Vlahovićem. Iako se činilo da su ovog leta spremni da ga prodaju zbog finansijskih problema, Vlahović je insistirao da ostane i blista na startu nove sezone sa četiri gola i sada Juve ne želi ni da čuje za rastanak sa njim.

Italijanski novinar Nikolo Skira, inače specijalizovan za fudbalske transfere, objavio je da će u narednim danima početi pregovori između predstavnika Dušana Vlahovića i Juventusa o potencijalnom produžetku saradnje. Sada ga smatraju ključnim igračem "stare dame" i Juventus želi da produži ugovor sa njim na godinu dana duže (do 2028. umesto 2027. godine), uz malo povećanje i restrukturiranje zarade.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ GLEDA BRUKU I NE VERUJE: Kakav skandal na Rolan Garosu! Da je Srbin to uradio, već bi leteo kući (VIDEO)