MILOŠEVIĆ KRADE REPREZENTATIVCA SRBIJE: "Orao" oblači dres Bosne i Hercegovine

Novosti online

28. 09. 2023. u 08:24

LEGENDA Partizana i srpskog fudbala Savo Milošević je novi selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, a iskusni stručnjak planira i da pojača svoj tim.

МИЛОШЕВИЋ КРАДЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА СРБИЈЕ: Орао облачи дрес Босне и Херцеговине

Foto: FK Partizan

Kako prenosi portal "Sportske.ba", na meti reprezentacije Bosne i Hercegovine nalazi se štoper Partizana Svetozar Marković (23), inače kapiten crno-belih u novoj sezoni.

Marković je, isto kao Savo Milošević, rođen u Bijeljini, pa bi u narednom periodu mogao da zaigra za BiH - ukoliko proceni da je konkurencija u nacionalnom timu Srbije prejaka da bi se izborio za značajniju ulogu.

Tokom dana u mlađim kategorijama to nije bio slučaj i Svetozar Marković je redovno igrao za Srbiju. Upisao je čak 18 nastupa za reprezentaciju do 21 godine, kao i još 25 mečevima u mlađim kategorijama, a tokom čitave 2021. godine bio je kapiten mlade reprezentacije Srbije.

FOTO: FK Partizan

 

Svojevremeno je bio i jedan od najtalentovanijih srpskih fudbalera, zbog čega ga je Partizan u transferu teškom 1.500.000 evra prodao Olimpijakosu, pre nego što se dva puta vratio u Humsku gde tradicionalno pruža najbolje partije.

Poziv koji bi mogao da usledi već za novembarske mečeve mogao bi da nam otkrije i da li Svetozar Marković ima nameru da igra za Bosnu i Hercegovinu, čiji je dugogodišnji reprezentativac njegov saigrač iz Partizanove odbrane Siniša Saničanin.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)