ŠVAJCARCE ČEKA ''PAKAO'': Zvezda pustila dodatni kontingent ulaznica

Novosti online

04. 10. 2023. u 14:09

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je navijače da će pustiti dodatni kontingent ulaznica za večerašnji susret sa Jang bojsom.

ШВАЈЦАРЦЕ ЧЕКА ПАКАО: Звезда пустила додатни контингент улазница

FK Crvena zvezda

"Marakana" će biti puna, to je jasno. Uvidom u onlajn prodaju zaključuje se da je ostalo još oko 300 ulaznica koje se mogu kupiti tim putem, a klub će i na blagajnama ostaviti dodatan broj ulaznica za sve one koji dolaze iz unutrašnjosti i žele da pronađu svoje mesto na stadionu "Rajko Mitić".

- Naš klub je usled velikog interesovanja svih zvezdaša za duel drugog kola Lige šampiona, koji će crveno-beli odigrati protiv švajcarske ekipe, doneo odluku da izađe u susret navijačima iz unutrašnjosti Srbije, kao i svima onima koji dolaze iz inostranstva.

Naime, na blagajnama Marakane u prodaju je pušten novi kontingent ulaznica, koje će svi zainteresovani moći da obezbede danas do početka utakmice - saopštili su iz kluba.

BONUS VIDEO: Nesvakidašnja izjava Duljaja nakon pobede nad Napretkom: "Čestitam mladencima, želim im puno sreće"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost