MESI SE VRAĆA U BARSELONU? Laporta otkrio pravu istinu

Novosti online

19. 10. 2023. u 17:00

Predsednik Barselone Đoan Laporta izjavio je danas da katalonski klub nije pregovarao o eventualnoj pozajmici sa fudbalerom Intera iz Majamija Lionela Mesija, prenosi Radio Katalunja.

МЕСИ СЕ ВРАЋА У БАРСЕЛОНУ? Лапорта открио праву истину

Foto: AP

Mesi (36) je bio član Barselone od 2000. do 2021. godine. On je zbog teške finansijske situacije 2021. napustio katalonski klub i prešao u Pari Sen Žermen.

Argentinski fudbaler je u letnjem prelaznom roku razmatrao ponudu Barselone, ali je odlučio da nastavi karijeru u Interu iz Majamija.

Mesi je završio sezonu u Interu, pošto ekipa iz Majamija nije uspela da se plasira u plej-of MLS lige. Pojedini mediji u Španiji su objavili da bi Mesi mogao da dođe na pozajmicu u Barselonu i igra za katalonski klub dok ne počne nova sezona u MLS ligi.

- Mesi na pozajmici? Nudili smo Mesiju da se vrati u Barselonu na kraju prošle sezone... Leo nam je rekao svoju odluku i mi smo ga ispoštovali. Sada nismo razgovarali sa njim - rekao je Laporta.

On je rekao da bi voleo da Žoao Kanselo i Žoao Feliks na kraju sezone potpišu višegodišnje ugovore sa Barselonom. Kanselo je član Mančester sitija, a igra na pozajmici do kraja sezone u katalonskom klubu. Feliks takođe igra na pozajmici u Barseloni, a član je madridskog Atletika.

- Ako Kanselo i Feliks nastave da igraju na ovom nivou, potrudićemo se da ih zadržimo. Želim da vrhunski igrači ostanu u Barseloni - dodao je predsednik Barselone.

BONUS VIDEO: Kapiten košarkaša Srbije Bogdan Bogdanović čestitao Novostima 70. rođendan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)