''LUDILO'' NA SARDINIJI: Pavoleti heroj Kaljarija, domaćin neverovatnim preokretom stigao do pobede a Ranijeri sačuvao ''stolicu'' (VIDEO)

Novosti online

29. 10. 2023. u 14:59

Fudbaleri Kaljarija dočekali su Frozinone u okviru desetog kola italijanske Serije A od 12:30 i ostvarili trijumf rezultatom 4:3 u jednom neverovatnom susretu.

ЛУДИЛО НА САРДИНИЈИ: Паволети херој Каљарија, домаћин невероватним преокретом стигао до победе а Ранијери сачувао столицу (ВИДЕО)

Epa / Facundo Arrizabalaga

Gosti su poveli golom Sulea u 23. minutu, imali su domaći preko Mankosua sedam minuta kasnije priliku za izjednačenje sa bele tačke, ali on nije bio precizan.

Kako to ide u fudbalu, usledila je kazna u 37. minutu, kada je Sule postigao drugi gol na meču i povećao prednost od 2:0 za  Frozinone, a tim rezulatom se otišlo na odmor. Tim iz regije ‘Lacio’ nastavio je i u drugom delu u istom tempom, pa je golom  Breskainija u 49. minutu povećao na nedostižnih 3:0.

U nastavku se desio pad koncentracije gostiju, a da je fudbal surov, dokazali su preokret koji su režirali dramu i napravili preokret u roku od 20 minuta. U 72. minutu prednost Frozinonea je smanjio Oristanio, da bi dva minuta kasnije Makumbo ponovo pogodio i smanjio na 3:2.

Heroj tima sa Saradinije bio je Pavoleti koji je u 94. minutu izjednačio rezultat, da bi dva minuta kasnije postavio konačnih 4:3 za Kaljari. Domaćin se sada nalazi na 19. mestu sa 6 bodova, a u narednom kolu igraju protiv Đenove na svom stadionu.  Frozinone je posle ove utakmice na poziciji broj 12. sa 12 osvojenih bodova, a u sledećem meču odmeriće snage protiv Empolija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu