ZVEZDI NIJE VALJAO... Milojević preporodio tim, bez poraza u sezoni

Novosti online

02. 11. 2023. u 19:06

Posle osvojene duple krune sa Crvenom zvezdom, mladi srpski trener Miloš Milojević je brzo našao novi angažman, pa ove sezone sa klupe vodi ekipu Al Vasla u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

ЗВЕЗДИ НИЈЕ ВАЉАО... Милојевић препородио тим, без пораза у сезони

FOTO: M. Vukadinović

U tamošnjem šampionatu sezona je stigla do sedmog kola, a derbi ovog kola je odigran danas između dve vodeće ekipe na tabeli -  Milojevićevog Al Vasla i ekipe Al Aina.

Al Vasl je ovaj duel na svom terenu dobio sa 3:1, čime se probio na prvo mesto na tabeli sa 17 bodova, a Al Ain je sada drugi sa dva boda manje.

Lima je u 23. minutu doveo domaće u vođstvo, a početkom drugog poluvremena Buftini je duplirao prednost. Lulendo je u 64. minutu vratio nadu Al Ainu, ali je pitanje pobednika definitivno rešio Kanedo, svojim golom u 80. minutu za konačnih 3:1.

Milojevićev tim je, uz aktuelnog šampiona Al Ahli iz Dubaija, jedina neporažena ekipa sa učinkom od pet pobeda i dva remija, dok Al Ahli ima skor 4-2-0, uz jedan meč manje.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)