REAL IMA SPREMAN PLAN B: Ako ne dođe Mbape, "kraljevići" će pokušati da dovedu igrača Bajerna

Tanjug

06. 11. 2023. u 14:26

FUDBALSKI klub Real pokušaće na kraju sezone da angažuje igrača Bajerna Džamala Musijalu ako vicešampion Španije u julu naredne godine ne dogovori transfer francuskog reprezentativca Kilijana Mbapea, prenosi britanski "San".

РЕАЛ ИМА СПРЕМАН ПЛАН Б: Ако не дође Мбапе, краљевићи ће покушати да доведу играча Бајерна

Foto: AP

Francuz ima ugovor sa "svecima" do kraja sezone, a više puta je odbio da produži saradnju sa šampionom Lige 1. Pojedini mediji su objavili da on pregovara sa "kraljevićima", ali je madridski klub demantovao ovu informaciju.

Britanski mediji ističu da rukovodstvo Real Madrida ne odustaje od angažovanja Mbapea, ali ima spreman i "plan B" ako pregovori sa francuskim reprezentativcem propadnu.

Musijala (20) ima ugovor sa Bajernom do juna 2026. godine, a u nemačkom klubu trenutno zarađuje osam miliona evra po sezoni. On želi da produži saradnju sa šampionom Bundeslige, ali traži godišnju platu od čak 25 miliona evra.

Međutim, čelnici velikana iz Minhena ne žele da ispune zahteve mladog fudbalera i spremni su da ga prodaju na kraju ove sezone, a Real se nalazi na listi zainteresovanih klubova.

Musijala je u Bajern stigao 2019. godine iz Čelsija, a ove sezone je odigrao 13 utakmica za klub sa "Alijanc Arene" i postigao je četiri gola. Britanski mediji navode da je nemački reprezentativac igrač izuzetne tehnike i fizičkih karakteristika, koji može da igra na krilnoj poziciji i kao polušpic.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)