UEFA IZAŠLA ZVEZDI U SUSRET: Navijači šampiona Srbije ovo nisu očekivali na dan utakmice

Tanjug

07. 11. 2023. u 10:15

Fudbalski klub Crvena zvezda pustio je u prodaju još 5.000 ulaznica za večerašnju utakmicu protiv Lajpciga, u četvrtom kolu Lige šampiona.

УЕФА ИЗАШЛА ЗВЕЗДИ У СУСРЕТ: Навијачи шампиона Србије ово нису очекивали на дан утакмице

FOTO: Tanjug/AP

Evropska fudbalska unija (Uefa) usvojila je žalbu beogradskog kluba, pa je u prodaju pušten ostatak ulaznica, koje se prodaju putem interneta i na blagajnama stadiona "Rajko Mitić", navodi se u današnjem saopštenju na sajtu crveno-belih.

Putem interneta i na blagajnama se mogu kupiti ulaznice za zapad, istok i tribinu "Siniša Mihajlović", dok su karte za sever dostupne samo na stadionu.

Zvezda je obavestila sve navijače koji imaju karte za jug i ulaze 23 i 24, da koriste ulaze 20, 21 i 22, pošto će ulazi 23 i 24 biti zatvoreni zbog kazne Uefa. Utakmica se igra večeras od 21 čas.

Posle tri kola u Grupi G prvi je Mančester siti sa svih devet bodova, Lajpcig ima šest, a Jang bojs i Zvezda po jedan bod.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODBIO JE NAS! IGRA ZA NJIH! Hrvate baš pogodio spisak Srbije za EURO 2024, jedan igrač im je trn u oku