REAL DONEO ODLUKU: Zimski prelazni rok nije ni počeo, a za Madriđane je završen

Tanjug

08. 11. 2023. u 09:30

TRENER fudbalera Reala Karlo Ančeloti izjavio je ovog utorka da madridski klub ne planira angažovanje novih igrača u zimskom prelaznom roku, prenose španski mediji.

РЕАЛ ДОНЕО ОДЛУКУ: Зимски прелазни рок није ни почео, а за Мадриђане је завршен

FOTO: Tanjug/AP

Pojedini španski i francuski mediji objavili su da bi "kraljevići" mogli da početkom naredne godine angažuju napadača Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea, koji ima ugovor sa klubom iz Pariza do kraja sezone.

- Ne planiramo da dovodimo nove igrače u januaru. Nikoga. Mislim da januarski prelazni rok za nas neće ni da postoji. Vratiće nam se pre kraja sezone povređeni Eder Militao i Tibo Kurtoa. Za januar ništa nismo planirali. Tokom leta? Možda, videćemo - rekao je Ančeloti na konferenciji za medije u Madridu.

Real će sutra na svom terenu dočekati Bragu u četvrtom kolu Lige šampiona. Madriđani se nalaze na drugom mestu na tabeli La lige sa dva boda manje od prvoplasirane Đirone.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)