"NJEGA SE PLAŠE I ZVEZDINI IGRAČI": Amerikanac koračao Marakanom, pa se setio Siniše Mihajlovića (VIDEO)

Novosti online

09. 11. 2023. u 12:18

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak uveče na svom stadionu Rajko Mitić doživeli su novi poraz u Ligi šampiona. U četvrtom kolu, bolji od crveno-belih bio je Lajpcig sa 2:1, a nakon meča mnogo se govorilo i o atmosferi na čuvenoj Marakani.

ЊЕГА СЕ ПЛАШЕ И ЗВЕЗДИНИ ИГРАЧИ: Американац корачао Мараканом, па се сетио Синише Михајловића (ВИДЕО)

M. Vukadinović

Među navijačima bilo je dosta stranaca, ali takođe i među predstavnicima medija, pa je ovog puta u Beograd stigao i jedan Amerikanac, koji je u uključenju sa Marakane istakao da ovako nešto nikada nije video.

Novinar američkog Si-Bi-Es kanala Marko Mesin govorio je o tunelu, o kome su ispričane mnoge priče.

- Najbolji deo bio je kada sam došao na stadion i koračao kroz legendarni tunel. Ta stvar je neverovatna! Nikada nešto tako nisam video pre toga, Dok sam koračao njime, nisam verovao da je toliko veliki, ogroman je. Bilo je dosta vremena za razmišljanje, kaže da su se i Zvezdini igrači plašili ovog tunela. Postoji jedna priča kada se Siniša Mihajlović prvi put zagrevao za utakmicu, naslonio je ruku na zid, i sama pomisao da treba da izađe na teren ga je činila nervoznim, 13.000 navijača Zvezde stoji iznad tunela - rekao je Marko Mesina, pa se osvrnuo na to da Srbija ima uspeha i u ostalim sportovima, a da je u javnosti dovoljno da kaže samo "Zvezda" i biće jasno o čemu govori.

Crveno-belima je do kraja grupne faze u Ligi šampiona ostao još duel sa Jang bojsom u Bernu i protiv Mančester sitija u Beogradu. Šanse za evropsko proleće i dalje postoje, ali u Ligi Evrope.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024