VELIKI UDARAC ZA PIKSIJEVE "ORLOVE": U poslednji čas otkazuje se meč Belgija - Srbija?! (FOTO)

Novosti online

14. 11. 2023. u 20:31

FUDBALERI Srbije doputovali su u Belgiju gde bi trebalo da u sredu igraju protiv domaćina u poslednjoj proveri pred meč protiv Bugarske koji bi "orlove" mogao da odvede na Evropsko prvenstvo. Međutim, izabanici selektora Dragana Stojkovića Piksija se po dolasku u Brisel suočavaju sa brojnim problemima.

ВЕЛИКИ УДАРАЦ ЗА ПИКСИЈЕВЕ ОРЛОВЕ: У последњи час отказује се меч Белгија - Србија?! (ФОТО)

FOTO: Tanjug/AP

Belgijski "HLN" navodi da je teren stadiona "Kralj Buduan" neupotrebljiv usled obilnih padavina koje su u proteklih nedelju dana pogodile Belgiju.

Koliko je stanje ozbiljno možete da pogledate na fotografijama i video snimcima klikom na link.

Ukoliko se uslovi za odigravanje meča stvore, puleni Dragana Stojkovića Piksija će na teren izaćibez treninga koji nije mogao da bude održan u utorak, a ujedno otkazana je i konferencija za štampu naše reprezentacije.

Iz FS Srbije su za "Novosti" kratko poručili da u ovom trenutku (utorak, oko 20 časova po našem, srednjoevropskom vremenu) ne postoji nikakva zvanična informacija o eventualnom otakzivanju utakmice, o čemu pišu pojedini belgijski mediji.

Konačnu odluku o odigravanju meča na stadionu belgijske reprezentacije daće sudija Marijan Aleksandre Barbu iz Rumunije i njegovi saradnici.

Postoji opcija i da se utakmica preseli na Den Dref stadion u Levenu, ali jasno je da ukoliko ne bude moglo da se igra u sredu, neće biti pomeranja.

Razlog?

"Orlove" u nedelju čeka meč poslednjeg kola kvalifikacija za EURO 20204 sa Bugarskom u Leskovcu, gde bi trebalo da se izbori prvi plasman na Evropsko prvenstvo još od 2000. godine, dok Belgijanci istog dana treba da ugoste Azerbejdžan za overu prvog mesta u sopstvenoj grupi.

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!