ZVEZDA OSTAJE BEZ VEZISTE? Italijanski klubovi žele fudbalera crveno-belih

Novosti online

16. 11. 2023. u 21:30

CRVENA zvezda bi tokom zimskog prelaznog roka mogla da ostane bez veziste Kingsa Kangve koji ima nekoliko ponuda od italijanskih klubova. Ovu informaciju je otkrio njegov agent Nir Karin.

ЗВЕЗДА ОСТАЈЕ БЕЗ ВЕЗИСТЕ? Италијански клубови желе фудбалера црвено-белих

FOTO: M. Vukadinović

Reprezentativac Zambije u poslednje vreme nije u ozbiljnim planovima Baraka Bahara. On je počeo prvih šest utakmica u prvenstvu, ali je nakon poraza od Čukaričkog izgubio mesto u prvoj postavi.

Od tada je odigrao samo 150 minuta u šampionatu Srbije. U Ligi šampiona je dobio sedam minuta na "Etihadu", dok u ostala tri susreta u elitnom takmičenju nije ulazio u igru.

Sve ovo znači da bi on već na zimu moga da napusti Zvezdu, a kako njegov agent ističe ponude postoje iz Italije.

- Zambija ima veliki broj talenata i nadam se da će sledeći igrač iz Zambije u Italiji biti Kings Kangva iz Crvene zvezde. Već smo u pregovorima sa nekoliko italijanskih klubova - izjavio je Karin za "Sport Italija".

Podsetimo, Kangva je u redove crveno-belih stigao iz Arsenala iz Tule u julu 2022. godine za 1.500.000 evra, a u nepunih godinu i po dana odigrao 56 utakmica za Zvezdu uz učinak od 12 golova i devet asistencija.

BONUS VIDEO: KOREOGRAFIJA ZA PAMĆENjE: Ovo su "delije" uradile pred Zvezda - Lajpcig u Ligi šampiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)