"HVALA BIVŠIM TRENERIMA!" Kakva reakcija Baraka Bahara posle utakmice Crvena zvezda - Mladost Lučani

Novosti online

09. 12. 2023. u 18:05 >> 18:38

Crvena zvezda i Mladost Lučani sastali su se u 18. kolu Superlige Srbije u fudbalu, a konačan ishod obradovao je trenera domaćih, Baraka Bahara.

ХВАЛА БИВШИМ ТРЕНЕРИМА! Каква реакција Барака Бахара после утакмице Црвена звезда - Младост Лучани

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, vrlo  zanimljivu utakmicu Crvena zvezda - Mladost Lučani "rešio" je 18-godišnji Jovan Mijatović, posle čega je izraelski stručnjak ovo izjavio na konstataciju reporterke TV Arena sport "da nije bilo lako":

- Rano smo dali gol, ali smo ga odmah potom i primili, što je bio udarac za samopouzdanje. Bilo je teško igrati protiv ovog rivala, ali pronašli smo rešenje. Svideli su mi se mladi igrači koji su dobili šansu u drugom delu meča i promenili dešavanja na terenu. Biće to sve dobro - uveren je Bahar u kratkom televizijskom intervju.

Nedugo zatim, pred novinarima je dodao i sledeće:

- Danas smo postali svetski rekorderi, ali smo se takođe i vratili na prvo mesto na tabeli, možda samo na dva dana, ali je lep osećaj. Nije bila laka utakmica, ali smo pronalazili rešenja i igrali pametno. Mladi fudbaleri su ušli u igru i preokrenuli utakmicu, izuzetno sam zadovoljan time. Dobar je trenutak da nastavimo u istom ritmu i u sredu.

 
Istakao je Zvezdin strateg posebno zadovoljstvo zbog činjenice da je Crvena zvezda uspela da obori svetski rekord koji je bio u vlasništvu Real Madrida. 
 
- Uvek je lepo biti deo istorije. Hvala bivšim trenerima, klubu, igračima, članovim stručnog štaba, što su započeli niz, a mi smo samo nastavili i ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da srušimo svetski rekord.
 
Govorio je trener crveno-belih i o predstojećem duelu sa braniocem trona u Ligi šampiona. 
 
- Očekuje nas drugačija utakmica. Igraćemo protiv Mančester sitija, možda i najboljeg tima na svetu. Moramo da iskoristimo dobar trenutak, verujemo da će stadion biti pun. Želimo da završimo takmičenje u grupnoj fazi sa dobrim rezultatom - zaključio je Barak Bahar.

Podsetimo, ova pobeda nad Lučancima je Zvezdu izjednačila sa Partizanom na tabeli Superlige, s tim da crno-beli imaju meč manje i u ponedeljak od 16 časova će gostovati Radničkom u Nišu. Dva dana kasnije, od 18.45, prvak Srbije igra s prvakom Lige šampiona, na "Marakani".

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

ROLAN GAROS U POTPUNOM ŠOKU: Uradili sve da Novak Đoković ispadne, pa im se obilo o glavu i sad ne znaju šta da rade!

Novak Đoković je na antologijski način prošao u četvrtfinale Rolan Garosa, ali je dan kasnije morao da se povuče sa tog grend slem turnira. Ispostavilo se da je razlog veoma ozbiljan, iako je na mogućnost da se nešto tako desi - upravo Nole i upozorovao organizatore. Sada on plaća skupu cenu, ali... i čelnici tog grend slema "čupaju kosu". Evo i zašto.

08. 06. 2024. u 17:30

Komentari (2)

KAKO, MOLIM?! Da li je moguće da je Vilander ovo rekao o Novaku Đokoviću?