ZVEZDA NACILJALA LEVOG BEKA: Nemac koji je oborio rekord po broju asistencija želja crveno-belih

Novosti online

16. 12. 2023. u 13:14

CRVENA zvezda sezonama unazad pokušava da pronađe adekvatnu zamenu za Milana Rodića na poziciji levog beka. Crveno-beli su naciljali potencijalno pojačanje iz MLS-a.

ЗВЕЗДА НАЦИЉАЛА ЛЕВОГ БЕКА: Немац који је оборио рекорд по броју асистенција жеља црвено-белих

FOTO: Profimedia

Naime, kako prenosi "Atletik" srpski šampion je pokazao interesovanje za Kaija Vagnera fudbalera Filadelfije Union sa kojom ima ugovom do kraja ove godine.

Ovaj 26-godišnjak će u januaru postati slobodan igrač. Novinar Tom Bogert koji je dobro upućen u dešavanja u američkoj ligi ističe da je Nemac ove jeseni dobio ponudu od atinskog AEK-a, a pre nešto više od godinu dana Lids je želeo da ga dovede.

Takođe, postoji opcija da Vagner ostane u MLS-u. On je u Filadelfiju stigao 2019. godine iz Vircburger Kikersa. U Unionu se profilisao se kao odličan asistent, pa je tako 2022. godine oborio rekord po broju asistencija za jednog defanzivca - 15.

Do sada je za ovaj klub odigrao 170 utakmica, upisao je 32 asistencije i postigao je sedam golova.

Ostaje da se vidi da li će od proleća fudbal igrati u Srbiji ili će Crvena zvezda morati da potraži drugo rešenje na poziciji levog beka.

BONUS VIDEO: SPEKTAKL NA "MARAKANI": Koreografija navijača Zvezde preko celog stadiona

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)