RADNIČKI DOVEO NAPADALA: Nišlije angažovale drugo pojačanje

Novosti online

27. 12. 2023. u 20:49

FUDBALSKI klub Radnički dobio je i drugo pojačanje u zimskom prelaznom roku. Bosanskohercegovački napadač, Semir Smajlagić, novi je igrač "Reala sa Nišave".

РАДНИЧКИ ДОВЕО НАПАДАЛА: Нишлије ангажовале друго појачање

FOTO: FK Radnički Niš

On ima 25 godina i visok je 191 centimetar. Iza sebe ima bogato iskustvo u nastupima za klubove iz BiH i inostranstva.

Karijeru je započeo u FK Sarajevo, gde je nakon igara u mlađim selekcijama stigao do prvog tima. Usledili su transferi u slovenačku Goricu, zatim Mladost Kakanj, tuzlansku Slobodu, te nastupi u kazahstanskim klubovima Astana i Kizilžar. Bio je član uzbekistanskog Nasafa, Tuzla sitija i Kabajlija iz Alžira. Semir Smajlagić svojevremeno je bio član i kadetske i omladinske selekcije Bosne i Hercegovine.

Po dolasku na "Čair", podelio je prve utiske i očekivanja u nastavku sezone.

- Ovo je svakako veliki izazov i novi stepenik u mojoj karijeri. Iskreno sam srećan što sam došao u Radnički, ovo je veliki klub i oduvek je to i bio. Znam da je u Radničkom dubok trag ostavio moj zemljak Nermin Haskić. Na meni je da probam da ponovim njegove partije i uspehe. Nadam se da će biti puno golova i da ćemo na kraju sezone biti radosni i navijači i ja - rekao je Smajlagić.

Podsetimo, Radnički je pre Smajlagića pojačao i kamerunski reprezentativac Kolins Fai, koji pokriva poziciju desnog beka. Sportski sektor kluba najavio je još nekoliko pojačanja pre polaska na pripreme za nastavak sezone u Superligi Srbije.

BONUS VIDEO: NAVIJAČI ZVEZDE PODIGLI ŠALOVE: Još jedna koreografija na "Marakani"

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!