"I MOJ TATA BI SA ZVEZDOM OSVOJIO TITULU": Nenad Lalatović u svom stilu pecnuo Baraka Bahara

Novosti online

01. 01. 2024. u 14:49

Nenad Lalatović, poznat po svojoj otvorenosti i iskrenosti, nije štedeo reči komentarišući trenutnu situaciju u srpskom fudbalu, posebno ističući neočekivan uspon Partizana u jesenjem delu Superlige.

И МОЈ ТАТА БИ СА ЗВЕЗДОМ ОСВОЈИО ТИТУЛУ: Ненад Лалатовић у свом стилу пецнуо Барака Бахара

FOTO: AP

Lalatović, koji se nedavno vratio u srpski fudbal, izrazio je svoje iznenađenje što je Partizan lider domaćeg prvenstva, naglašavajući da je očekivao da jesenji šampion bude Crvena zvezda.

- Za mene je iznenađenje, kao i verovatno za celu Srbiju, što je Partizan prvi. Ne iz razloga da ih ja nešto omalovažavam, taman posla. Imaju kvalitet, i igrački i trenerski, pošto je Duljaj uradio veliki posao. Pobedili su Zvezdu i vratili su se na prvu poziciju, ali sam očekivao da jesenji šampion bude Zvezda,“ izjavio je Lalatović.

Naglašava da je trenutno aktuelno prvenstvo najzanimljivije u poslednjih 12 godina, ali izražava sumnju da će Partizan izdržati do kraja sezone i osvojiti titulu. Lalatović veruje da Zvezda sada ima prednost jer se fokusira na domaću ligu, dok nema obaveza u Evropi, i smatra da poseduje najjači tim u Srbiji.

„Ko god da je trener posle Bahara, tačno da je došao moj tata u Zvezdu, osvojiće titulu. Razlozi su prosti: Zvezda ima najveći budžet i najveću rotaciju unutar tima. Da li je to Vladan Milojević ili tamo neki Petar Petrović, nije ni važno. Osvojiće titulu,“ istakao je Lalatović, dodajući da, iako je Zvezda favorit, Partizan je ove godine ozbiljan konkurent.

Govoreći o Baraku Baharu, treneru Crvene zvezde, Lalatović je izrazio poštovanje prema njemu, ali istakao da je Zvezda možda previše „zaljubljena“ u njega, s obzirom da je došao iz Izraela. Lalatović postavlja pitanje da li postoji igrač iz Izraela koji pravi razliku u Evropi. Takođe, ističe da su pripremne utakmice Zvezde tokom Baharovog rada možda bile impresivne, ali da se mora uzeti u obzir umor protivničkih ekipa.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije