U EVROPU SA TREĆE POZICIJE: Vojvodina promovisala novog trenera - Božidar Bandović: Voša je na pravom putu!

Novosti online

10. 01. 2024. u 20:00

RADNO i strpljivo do trećeg mesta na tabeli i izlaska na evropsku scenu.

У ЕВРОПУ СА ТРЕЋЕ ПОЗИЦИЈЕ: Војводина промовисала новог тренера - Божидар Бандовић: Воша је на правом путу!

S.B.

 To je, pored želje da se dogura do finala Kupa Srbije, ambicija fudbalera Vojvodine u prolećnom delu sezone koju su danas na predstavljanju novog trenera Božidara Bandovića, u svečanoj sali fudbalskog centra „Vujadin Boškov“, potvrdili i Ljubomir Apro, potpredsednik i Marko Jovanović, sportski direktor Novosađana.

- Čovek sam za visoke ciljeve i čast mi je voditi Vojvodinu koju svi zajedno u klubu želimo da vratimo na poziciju koja joj pripada - kaže trener Bandović, dodajući:

- Vojvodina je na pravom putu a potrebno nam je strpljenje i predan rad da ostvarimo ambicije. Suština je u neprestanom dokazivanju i na tom polju nema problema, jer ćemo raditi da budemo rezultatski stabilan klub na željenoj poziciji. Jedino merilo je teren, treninzi i utakmice na kojima moramo davati sve od sebe da uz podršku navijača ostvarimo namereno. Prvi utisci o klubu, od rukovodstva do profesionalnog pogona su izvanredni i upravo zato namera je da lepršavom igrom i rezultatom, zasnovanom na radu, disciplini i volji, ne odustajemo do ostvarenja cilja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Fudbaler Srbije se oprostio od reprezentacije