POTRESNA SCENA: Supruga Siniše Mihajlovića se rasplakala pred kamerama (VIDEO)

Filip Milošević

21. 01. 2024. u 18:30

Supruga pokojnog fudbalera Siniše Mihajlovića, Arijana, u jednoj televizijskoj emisiji otkrila je u velikoj ispovesti kako su ona i deca znali poslednjih mesec dana da će bivši reprezentativac Jugoslavije uskoro umreti, ali da su odlučili da njemu ništa o tome ne pričaju.

ПОТРЕСНА СЦЕНА: Супруга Синише Михајловића се расплакала пред камерама (ВИДЕО)

Foto: Printskrin/arrianamihajlovic

Ona se rasplakala tokom priče o svom suprugu.

- Pričala sam sa decom i zajedno smo odlučili da Siniši ništa ne kažemo. To je bio veliki šok za nas zato što smo poslednji mesec njegovog života znali, da će uskoro umreti, a on o tome ništa nije znao. Bilo je veoma bolno pretvarati se kao da se ništa ne dešava, i za mene i za moju decu, oni su mnogo propatili zbog toga i jos uvek pričaju o tome - poručila je Arijana u emisiji i dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Verissimo (@verissimotv)

- To je bila prelepa i velika ljubav i srećna sam bez obzira na sve što se desilo, da sam imala tu čast i privilegiju da provedem 27 godina sa tako divnom osobom. Želim da kažem svojoj deci da ih mnogo volim i da su oni moja snaga. Da nije bilo njih, ne bih mogla da nastavim dalje - rekla je Arijana na jednoj poznatoj italijanskog televiziji, dodajući:

- Nastavljam da živim za moju decu i da tako odajem počast Siniši, koji je bio veliki borac i koji je život voleo veoma, veoma. Želim da se sećam mog muža sve vreme. Bila je to velika ljubav i zaista sam srećna, i pored toga što nam se desilo. 

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu