TAJNI MEČ CRVENO-BELIH: Zvezda odigrala utakmicu za koju je malo ko znao, Vladan Milojević imao šta da vidi

Novosti online

31. 01. 2024. u 15:12

Kada je na početku priprema FK Crvena zvezda objavljivan spisak njenih rivala u kontrolnim utakmicama, nije se samo znalo ko će biti poslednji suparnik na Kipru. Ali, dan pred taj, poslednji meč, odigran je i jedan - za koji je malo ko u Srbiji znao.

ТАЈНИ МЕЧ ЦРВЕНО-БЕЛИХ: Звезда одиграла утакмицу за коју је мало ко знао, Владан Милојевић имао шта да види

FOTO: FK Crvena zvezda

Naime, pretposlednjeg dana boravka na Kipru, fudbaleri Crvene zvezde imali su nešto drugačije obaveze, s obzirom na to da su tokom prepodneva odigrali trening utakmicu, koja se sastojala od dva poluvremena po 30 minuta.


Protivnik je bila ekipa Pafosa do 20 godina, a u crveno-belom dresovima nastupili su mladi i talentovani igrači, koji su trijumfovali rezultatom 4:0, pogocima dvostrukog strelca, Stefana Mitrovića, Andrije Maksimovića i Nikole Mituljikića.

Ovaj trening meč je poslužio kao lepa prilika da se šef stručnog štaba Crvene zvezde, Vladan Milojević, uveri u talenat i kvalitet mladih fudbalera, koji su imali praksu kroz interesantan trening i za njih značajnu utakmicu. 


Od samog starta su, očekivano, napadali crveno-beli, pa je inicijativa urodila plodom već u četvrtom minutu kada je Stefan Mitrović postigao gol, a onda je bio precizan i u 20. minutu kada je udvostručio prednost ekipe iz Srbije. Nizale su se šanse Milojevićevih izabranika, pre svega Jovana Mitiljukića i Vladimira Lučića, dok se na drugoj strani sa nekoliko intervencija istakao čuvar mreže - Vuk Draškić.


 Jedanaest minuta u drugom poluvremenu bilo je dovoljno Crvenoj zvezdi da postigne treći pogodak na meču, kada je jedan od najmlađih, Andrija Maksimović, zatresao mrežu rivala. Svi igrači, koji su sa tribina pratili utakmicu, gromoglasnim aplauzom su ispratili pogodak jednog od najtalentovanijih fudbalera Zvezde, te su mu na taj način pružili podršku. 


Nizale su se i potom šanse izabranika Vladana Milojevića, ali se rezultat nije menjao do poslednjeg minuta, s obzirom na to da je tik pred poslednji sudijski zvižduk pogodak za konačnih 4:0 postigao Nikola Mituljikić.


 U popodnevnim časovima će fudbaleri Crvene zvezde ponovo istrčati na teren, kada će odraditi poslednji trening pred sutrašnju kontrolnu proveru protiv ekipe Boteva, koja je na programu od 16 časova po našem, srednjoevropskom vremenu.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)