KO DRUGI NEGO SRBIN! Trener Juventusa pronašao krivca za poraz od Intera

Novosti online

05. 02. 2024. u 09:42

INTER je sinoć pobedio Juventus sa 1:0, u derbiju 23. kola Serije A.

КО ДРУГИ НЕГО СРБИН! Тренер Јувентуса пронашао кривца за пораз од Интера

FOTO: Tanjug/AP

Inter sada ima 57 bodova, četiri boda više, ali i utakmicu manje od drugoplasiranog Juventusa, odnosno osam više od Milana na trećoj poziciji.

Srpski fudbaler u dresu tima iz Torina Dušan Vlahović našao se na meti kritika trenera Masimilijana Alegrija. 

- Znali smo da će ovo biti teška utakmica. U prvom poluvremenu smo bili ujednačeni, ali su oni dali gol, a za nas je Vlahović promašio veliku šansu - prvi su utisci Alegrija.

Nastavio je u istom ritmu.

- Nismo očekivali u junu da ćemo biti na ovoj poziciji. Zadovoljni smo što nam ide dobro, razočarani zbog ovog poraza, ali uvek sam govorio da je Inter favorit za Skudeto i ostajem pri tome. Oni imaju mnogo više iskustva. Mi tri godine nismo igrali meč u kojem se borimo za vrh tabele, tako da smo platili tu svoju napetost. To je korak napred u procesu rasta koji smo morali da napravimo.

Plan za naredne utakmice je jasan.

- Ako budemo dobri i beležimo pobede, čime bismo ostali blizu Intera, biću zadovoljan. Milan je takođe u igri za vrh, vreba iza ugla - zaključio je Alegri.

Trener fudbalera Intera Simone Inzagi izjavio je da je pobeda njegovog tima protiv Juventusa "samo korak" na putu ka tituli i istakao da tim iz Torina i Milano sigurno neće odustati od borbe.

- To je veoma važna, zaslužena pobeda, a ekipa je poštovala ono što smo se dogovorili pre meča. Veoma smo srećni, ali to je samo jedan korak na dugom putu - rekao je sinoć Inzagi za platformu DAZN.

- Juventus i Milan neće tako lako odustati - dodao je on, odbacujući tako pomisao da je šampionat rešen.

Bonus video: Novak Đoković - Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što je onda uradio sin legende SFRJ fudbala - zapanjilo je sve u klubu