VELIKO PRIZNANJE LOZNIČKOM SPORTU: Milan Nedeljković u Upravnom odboru Rukometnog saveza Srbije

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

11. 02. 2024. u 20:59

Lozničanin Milan Nedeljković, profesor fizičke kulture, novi je član Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije. odlučeno je na Skupštini RSS u Beogradu.

ВЕЛИКО ПРИЗНАЊЕ ЛОЗНИЧКОМ СПОРТУ: Милан Недељковић у Управном одбору Рукометног савеза Србије

foto:V.Mitrić

Nedeljković je izabran na predlog predsednice Rukometnog saveza Srbije, Milene Delić.

Reč je o sportskom delatniku, koji je posebeno dubog trag ostavio u rukometu u svom gradu, Srbiji, Republici Srpskoj...

Velike sposobnostgi i rezzltate ostvario je i kao igrač, trener, ali i sportski funkcioner kao čelnik rukometa za Loznicu i okolinu, a i čitavu zapadnu Srbiju.

Mada je Vukov kraj poznat po posvećenosti rukometu, i to decenijama, do sada niko nije bio na tako visokoj dužnosti u RSS.

Novi član, iz Loznice, je i stručan i omiljen i u gradu i svugde gde je igrao ili radio kao trener, uključujući i veliki deo RS i BiH, ali i inostranstvo. Slovi, pored ostalog, za velikog humanistu, vrsnog profesora, pedagoga i menadžera.

- Ovo je za mene i veliko priznanje, i obaveza, i dužnost da dam doprinos unapređenju rukometnog sporta, ne samo u kraju i regionu, već u čitavoj zemlji - poručuje Nedeljković, koji je i direktor Srednje ekonomske škole u Loznici, a godinama je bio član "gradske vlade" zadužen za omladinu i sport.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić