FUDBALSKI SVET U ŠOKU! Slavni reprezentativac Švedske i bivši igrač Arsenala u komi, hitno se oglasio klub

Novosti online

27. 02. 2024. u 10:54

UŽASNE vesti dolaze iz Danske.

ФУДБАЛСКИ СВЕТ У ШОКУ! Славни репрезентативац Шведске и бивши играч Арсенала у коми, хитно се огласио клуб

Foto: EPA

Naime, višestruki prvak te države Midtjiland se oglasio hitnim saopštenjem povodom stanja jednog od svojih najpoznatijih fudbalera.

Reprezentativac Švedske Kristofer Olson se nalazi u indukovanoj komi i u bolnici je priključen na respirator. Radi se o momku koji ima 28 godina i prošao je omladinsku školu Arsenala, nastupao je u karijeri za AIK, Krasnodar i Anderleht, a 2022. se vratio u Midtjiland.

U poslednje vreme ga nije bilo na terenu i mnogi su se pitali šta se dešava sa slavnim fudbalerom, a sada se oglasio klub i preneo dramatične vesti. 

- U pozadini sve češćih glasina i nagađanja o razlogu odsustva Kristofera Olsona osećamo se prinuđenim da sa ovom objavom izađemo u javnost. Ovaj 28-godišnji reprezentativac Švedske izgubio je svest u svom domu u utorak, 20. februara, i prebačen je u Univerzitetsku bolnicu u Arhusu, gde je hospitalizovan i na respiratoru. Kristofer Olson je zahvaćen naizgled akutnom bolešću u vezi sa mozgom, koja nije posledica samopovređivanja bilo koje vrste, niti je uzrok posledica spoljnih faktora. Tim vodećih danskih medicinskih stručnjaka trenutno radi pod velikim pritiskom da postavi dijagnozu i započne pravi tretman. Od prijema, Kristofer je okružen svojom užom porodicom i delovima osoblja FK Midtjiland, a leče ga specijalisti iz ove oblasti. FK Midtjiland hitno traži od javnosti da pokaže poštovanje i razumevanje, kako bi Kristofer, porodica i lekari dobili neophodan mir kako bi obezbedili što bolji Kristoferov oporavak. Svi u klubu su naravno duboko pogođeni Kristoferovom iznenadnom bolešću i naše misli i puna podrška za Kristofera - navodi se u saopštenju danskog kluba. 

Inače, Olson je prošao sve omladinske selekcije reprezentacije Švedske, a seniorski tim igra od 2017. godine i upisao je 47 nastupa. U karijeri ima osvojeno dansko prvenstvo sa Midtjilandom 2015. godine i švedski šampionat sa AIK-om 2018.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)