MILOJEVIĆ OBRADOVAO NAVIJAČE: Zvezda sa najjačim timom, u ekipu se vratio bitan igrač

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

01. 03. 2024. u 17:02

CRVENA zvezda pred večiti derbi ima teško gostovanje. Aktuelni šampion Srbije ide na noge TSC-u, a očekivanja od duela u Bačkoj Topoli izneo je trener crveno-belih Vladan Milojević.

МИЛОЈЕВИЋ ОБРАДОВАО НАВИЈАЧЕ: Звезда са најјачим тимом, у екипу се вратио битан играч

FOTO: M. Vukadinović

Trofejni stručnjak je najpre govorio o protivniku za koga je imao samo reči hvale.

- Snaga ekipe TSC je baš u kolektivu. Imaju dosta igrača od kojih preti opasnost, a sigurno da je Miloš Vulić jedan od njih. Poseduju dosta talentovanih, dobrih igrača, koji su kroz kontinuirani rad u prethodnom periodu sa gospodinom Lazetićem došli do nivoa igre koji je jako dobar, a to pokazuju i rezultati. Ne možemo da kažemo da je TSC ekipa koja zavisi samo od jednog igrača – rekao je Milojević.

Iako Geloru Kangi, Srđanu Mijailoviću i Osmanu Bukariju preti suspenzija, trener Zvezde ističe da će uprkos tome izvesti najjači tim.

- Mislim da svi koji me poznaju, znaju da mi je uvek najbitnija prva sledeća utakmica. Protiv TSC-a ćemo izaći u što jačem mogućem sastavu, ne obazirem se na kartone.

Dotakao se potom i Šerifa Endijaja koji je na poslednje dve utakmice postigao dva gola.

- Ne radimo individualno. Radimo po programu sve ono što treba da radimo sa svim igračima. Drago mi je da je Endijaje jedan igrač koji je dobro radio od priprema. Vredan je i trudi se, kao i svi ostali igrači. Uvek kolektiv izbaci pojedinca. Imamo dosta fudbalera koji su kasnili i nisu prošli pripreme, nisu se integrisali u sistem, nisu ni na zavidnom nivou fizičke pripreme. Nažalost na svemu tome moramo da radimo u hodu. Nadam se da će i oni veoma brzo biti sto odsto spremni.

Nakon problema sa povredom, treninzima se priključio i Aleksandar Katai koji će putovati sa ekipom u Bačku Topolu.

- Aleksandar Katai će putovati sa ekipom na meč protiv ekipe TSC. Trenirao je tokom cele nedelje sa timom i konkurisaće za sastav.

Milojević je istakao da je zadovoljan igrom tima, ali naglasio je i da ima prostora za Napredak.

- Nikada u potpunosti nisam zadovoljan, uvek smatram da ekipa može bolje. Reakcije su pozitivne, oduševljen sam zalaganjem, pristupom i odnosnom na treninzima. Nekoliko igrača je kasnilo na pripreme i još uvek nisu na maksimalnom nivou kada je u pitanju fizička priprema. Polako slažemo kockice tima.

Strateg šampiona Srbije se dotakao i velike uzdanice TSC-a Miloša Pantovića koji je za Zvezdu debitovao baš pod komandom stručnjaka iz Aranđelovca.

- Pantović je talentovan igrač i izrastao je u dobrog fudbalera. Ima veliki potencijal. Mislim da može i više od ovoga što trenutno pokazuje. Nadam se da će u budućnosti biti nosilac srpskog fudbala i reprezentacije. Mnogo igrača TSC-a je pokazalo veliki napredak u igri i odnosu. Zasluge idu Žarku Lazetiću i vrlo dobrom sistemu ekipe TSC-a, koji drži tim dugo na okupu. Lepo nas prezentuju na međunarodnoj sceni, te se nadam da će dosta dobrih igrača da iznedre u budućnosti - zaključio je Milojević.

Utakmica TSC - Crvena zvezda igra se u subotu od 16 časova.

BONUS VIDEO: SPRETNO: Gol kojim je Šerif Endiaje pogurao Zvezdu ka pobedi nad Čukaričkim

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)