ENRIKE BESNEO ZBOG MBAPEA: Španskog trenera je ovo baš iznerviralo!

M. Bl.

02. 03. 2024. u 22:56

ODLAZAK Kilijana Mbapea u madridski Real je praktično gotova stvar, sa tom činjenicom su se već pomirili svi u PSŽ, ali potez koji je povukao u poluvremenu utakmice sa Monakom (0:0) je iznenadio i iznervirao mnoge.

ЕНРИКЕ БЕСНЕО ЗБОГ МБАПЕА: Шпанског тренера је ово баш изнервирало!

FOTO: Tanjug/AP

Strateg "svetaca" Luis Enrike je odlučio da izvede iz igre najboljeg igrača svog tima i uvede Kolo Muanija, a Mbape je odlučio da umesto na klupu sa ostalim saigračima ode na tribinu i sedne pored majke Fajze Lamari, koja mu je istovremeno i agent.

Logično, mediji i pristalice Parižana su ovaj potez okarakterisali kao nepoštovanje kluba, pa su se na društvenim mrežama ređali negativni komentari, a novinare je posle utakmice zanimao više Enrikeov komentar o Mbapeu nego o dešavanjima na terenu.

- Ovo je bila 100 odsto moja odluka. Pre ili kasnije moraćemo da se naviknemo da igramo bez Mbapea. Ja sam doneo takvu odluku kako bih uradio ono što je najbolje za tim - podvukao je Enrike.

Naredna pitanja su bila vezana za Mbapeovo ponašanje što je Španca izbacilo iz takta.

- Evo, prva tri pitanja sve o tome. Bravo, upisali ste het-trik. Hoćemo li i četvrto?

Posle toga je tema promenjena, ali je jasno da je atmosfera u taboru PSŽ pred revanš osmine finala Lige šampiona protiv Sosijedada sve samo ne idilična.

Bonus video: "Delije" poslale poruku Rusiji na meču Crvena zvezda - Voždovac

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024