DEBITOVAO BIVŠI DEFANZIVAC ZVEZDE: Viljareal razbio "fenjeraša"

Novosti online

03. 03. 2024. u 17:34

Fudbaleri Viljareala savladali su pretposlednju ekipu La lige Granadu sa 5:1 u 27. kolu.

ДЕБИТОВАО БИВШИ ДЕФАНЗИВАЦ ЗВЕЗДЕ: Виљареал разбио фењераша

Profimedia

Već u prvih 45 minuta bilo je jasno da će Viljareal bez problema opravdati ulogu favorita. Kada je u sedmom minutu Aleksandar Serlot postigao prvi gol, 12 minuta kasnije i drugi bilo je jasno da će Viljaeral ubeležiti pobedu samo je bilo pitanje sa kojom razlikom. Do kraja prvog dela igre na 3:0 povisio je i Eten Kapue i do kraja poluvremena rezultat se više nije menjao.

"Žuta podmornica" se nije opuštala ni u drugom delu igre. Nastavili su da napadaju i već posle dva minuta Gonsalo Gedeš je postigao četvrti gol za domaćina. Serlot u 66. minutu došao do het-trika, a Granda je u prvom minutu nadoknade uspela da postigne utešni pogodak preko Teodora Korbena.

Bivši štoper Crvene zvezde Stefan Leković, upisao je prve minute za Viljareal pošto je ušao u igru u 62. minutu.

Viljareal je ovim trijumof došao do 32 boda i trenutno je na 12. poziciji, dok je Granda pretposlednja sa 14. bodova i gotovo sigurnim izgledima da se od sledeće sezone uz Almeriju preseli u Segundu.

BONUS VIDEO: NOVI GOL PARTIZANA: Natho drugi put strelac protiv Železničara

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić