OTKRIVENO! Evo zašto nova zvezda Bajerna Aleksandar Pavlović nije na Piksijevom spisku "orlova"

Novosti online

05. 03. 2024. u 12:29

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković saopštio je širi spisak igrača za predstojeće prijateljske mečeve, protiv Rusije 21. marta u Moskvi i četiri dana kasnije, kada će rival Srbiji biti Kipar u Larnaki, a među pozvanima nije nova zvezda Bajerna iz Minhena Aleksandar Pavlović.

ОТКРИВЕНО! Ево зашто нова звезда Бајерна Александар Павловић није на Пиксијевом списку орлова

FOTO: Tanjug/AP

Postalo je poznato i zašto.

Naime, delegacija Fudbalskog saveza Srbije, koju je predvodio direktor „A” tima Stevan Stojanović, bila je prethodnog vikenda u Minhenu. Povod odlaska bio je sastanak sa pomenutim prvotimcem Bajerna i njegovim roditeljima.

Evo kako je Stojanović opisao šta se dogodilo u Nemačkoj:

„Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem, odnosno njegovim roditeljima već nekoliko meseci. Intenzivno smo razgovarali i, kada su obaveze obe strane to dozvolile, dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo da se Aleksandru i njegovim roditeljima zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A reprezentacije Srbije da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji naše zemlje. I nema sumnje da ga mi tu vidimo i plan je bio da bude pozvan sada u martu. Kako nam je rečeno, Aleksandar ne želi da donese odluku u ovom momentu, odnosno ne do završetka Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Apsolutno imamo razumevanje i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone, uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije”, rekao je Stevan Stojanović.

Podsetimo, pripreme "orlova" za EURO 2024 uključuju zasad četiri prijateljske utakmice: protiv Rusije (21. marta), Kipra (25. marta), ali i Austrije (4. juna) i Švedske (8. juna), kada će se od fudbala i zvanično oprostiti Zlatan Ibrahimović.

Sve o "orlovima", fudbalu, ali i sportu generalno, pratite na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!