OGLASIO SE KAPITEN PARTIZANA! Evo da li će igrati protiv Crvene zvezde

Tanjug

08. 03. 2024. u 12:27

Kapiten fudbalera Partizana Svetozar Marković rekao je pred 172. "večiti derbi" protiv Crvene zvezde da je atmosfera u ekipi odlična i da ih prvo mesto na tabeli gura napred.

ОГЛАСИО СЕ КАПИТЕН ПАРТИЗАНА! Ево да ли ће играти против Црвене звезде

FOTO: FK Partizan

Marković je imao probleme sa povredom kolena koja nije zalečena u potpunosti, a posle današnjeg treninga će saznati da li će se naći u startnoj postavi sutra od 17 časova na stadionu Crvene zvezde.

"Očekuje nas teška utakmica. Na nama je da pružimo maksimum i pokušamo da budemo koncentrisani svih 90 minuta. Danas ću odraditi prvi ekipni trening, posle treninga ćemo utvrditi da li mogu da igram", rekao je Marković.

Kapiten je govorio i o odličnoj atmosferi u ekipi.

"Prva pozicija na tebeli nas gura napred. Devet meseci smo na okupu i devet meseci je primetna hemija u ekipi. Pomažemo jedni drugima i trudimo se da ostvarujemo što bolje rezultate. Uz podršku sa tribina, za koju verujem da i sutra neće izostati, možemo da se nadamo uspehu. Kao što sam rekao, idemo iz utakmice u utakmicu, želimo da ostvarimo cilj koji smo zacrtali, ali je on još uvek daleko", zaključio je Marković.

Bonus video TRILER U SURDULICI: Ovako je Radnik zatresao mrežu Partizana u 94. minutu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)