LEGENDA VERUJE DA JE ZA MBAPEA REAL PRAVI POTEZ: Osvojiće Zlatnu loptu ako pojača "kraljeviće"

Tanjug

11. 03. 2024. u 18:20

NEKADAŠNjI brazilski reprezentativac Ronaldo izjavio je da će francuski fudbaler Kilijan Mbape da osvoji "Zlatnu loptu", koja se dodeljuje najboljem igraču sveta, ako potpiše ugovor sa madridskim Realom, prenosi "Dejli mejl".

ЛЕГЕНДА ВЕРУЈЕ ДА ЈЕ ЗА МБАПЕА РЕАЛ ПРАВИ ПОТЕЗ: Освојиће Златну лопту ако појача краљевиће

FOTO: AP/Tanjug

Krilni npadač ima ugovor sa Pari Sen Žermenom do kraja sezone. On je više puta odbio da produži saradnju sa klubom iz Pariza, pošto je navodno dogovorio prelazak u redove "kraljevića" na kraju sezone.

- Moramo da sačekamo da bude zvanično objavljeno pre nego što krenemo da detaljišemo, ali jasno je da svi jedva čekaju da Mbape ode u Madrid. On je neverovatan igrač - rekao je Ronaldo i dodao:

- Znam šta će tačno da se dogodi kada Mbape dođe u Madrid. On će da postane najbolji igrač i osvojiće Zlatnu loptu. Mislim da je to dobar izbor za njega.

Ovaj 47-godišnjak je igrao za Real od 2002. do 2007. godine.

- Ne znam šta je istina, ali ljudi pričaju da Mbape odlazi iz Pari Sen Žermena. Naravno, on će u Realu da ima ekipu, koja će da ga podrži bilo koju god odluku da donese. U Madridu će imati tim koji će mu pomagati i na terenu i van njega. Oni će da ga zaštite. Imao je dobre trenutke u PSŽ-u, bio je velika zvezda projekta - istakao je Ronaldo.

Mbape je ove sezone u dresu "svetaca" odigrao 23 meča u Ligi 1 i 21 put se upisao u strelce.

BONUS VIDEO: NESVAKIDAŠNjE: I "grobari" i "delije" zadovoljni derbijem

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)