HRVATSKA ZAVIJENA U CRNO! Šimun Solić poginuo u saobraćajnoj nesreći

Novosti online

15. 03. 2024. u 11:03

Mladi hrvatski fudbaler Šimun Solić preminuo je od posledica povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći!

ХРВАТСКА ЗАВИЈЕНА У ЦРНО! Шимун Солић погинуо у саобраћајној несрећи

Foto: Free Images Pixabay

Dvadesetogodišnji igrač RNK Split je u bolnici podlegao povredama, koje je zadobio u nesreći koja se sinoć dogodila u Stobreču.

Pored Šimuna, povrede su zadobili vozač i suvozač na motociklu, a tamošnji mediji nisu preneli da li je mladi fudbaler bio na mestu vozača.

Solić je igrao u omladinskim kategorijama Splita i Hajduka, a nedavno je iz Orkana prešao u Split, koji se oglasio tužnim saopštenjem.

- Naš dragi Šimun, momak nasmejana i vedra lica, izgubio je bitku sa životom u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila. Za RNK Split igrao je četiri godine, a nedavno se ponovno pridužio Splitovoj svlačionici gde su ga svi obožavali upravo zbog njegovog vedrog duha i topline koju je imao u sebi. Šimune naš, prerano si nas napustio, trebao si igrati još utakmica, ali život je hteo drugačije - navodi se u saopštenju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)