HITNO SAOPŠTENJE AL HILALA: Evo koliko će Aleksandar Mitrović morati da pauzira i da li će moći da igra za Srbiju na EURO 2024

Novosti online

01. 04. 2024. u 22:20

Srbija je brinula zbog vesti o svom rekorderu, koji je doživeo ozbiljnu povreud, a onda se hitno oglasio i njegov klub.

ХИТНО САОПШТЕЊЕ АЛ ХИЛАЛА: Ево колико ће Александар Митровић морати да паузира и да ли ће моћи да игра за Србију на ЕУРО 2024

FOTO TANJUG/Vladimir Sporcic/ nr

Naime, Aleksandar Mitrović pauziraće šest nedelja zbog povrede butnog mišića, saopštio je danas njegov klub Al Hilal na zvaničnom sajtu.


"Posle medicinskih pregleda kojima je Mitrović bio podvrgnut dijagnostifikovana je povreda butnog mišića i on će proći kriz terapiju i rehabilitaciju koja će trajati šest nedelja", navodi se u saopštenju. 


Najbolji strelac reprezentacije svih vremena će se tako na vreme oporaviti do 16. juna i prve utakmice Srbije na Evropskom prvenstvu protiv Engleske.

Aleksandar Mitrović / FOTO: Tanjug/AP


Prethodnih dana strahovalo se da bi Srbin mogao da propusti Evropsko prvenstvo i pauzira čak tri meseca, ali je saopštenje Al Hilala te strepnje odagnalo.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave