ZVEZDA DOBILA NEOČEKIVANO POJAČANJE! Vladan Milojević povukao iznenađujući potez

Novosti online

03. 04. 2024. u 10:06

FUDBALERI srpskog šampiona dočekaće IMT u okviru 28. kola Superlige Srbije (19.00).

ЗВЕЗДА ДОБИЛА НЕОЧЕКИВАНО ПОЈАЧАЊЕ! Владан Милојевић повукао изненађујући потез

FOTO: FK Crvena zvezda

Vladan Milojević radi odličan posao od kada je preuzeo Crvenu zvezdu i dešava se sve ono što su navijači očekivali kada su čuli da će ih on predvoditi u drugom delu sezone posle lošeg iskustva sa Barakom Baharom na klupi.

Srpski stručnjak zna kako da izvuče maksimum iz svakog igrača, naštelovao je ekipu koja izgleda odlično i na osam utakmica od starta prolećnog dela takmičenja ''crveno-beli'' su upisali sedam pobeda uz remi sa Partizanom (2:2).

Za vreme tih odličnih rezultata, Zvezda je pobeđivala ekipe poput TSC-a, Čukaričkog i Novog Pazara, tako da joj je pred plej-of ostalo da igra protiv timova iz donjeg dela tabele, pa bi doigravanje trebalo da dočeka na prvom mestu jer ima četiri boda prednosti u odnosu na Partizan. Naredni rival IMT služiće samo za popravljanje gol-razlike.

A nakon meča sa "traktoristima", crveno-beli će dobiti i neočekivano pojačanje jer će se prvom timu priključiti Adem Avdić, momak koji već duže vreme igra u mlađim kategorijama crveno-belih, piše "Maks sport".

Vladanu Milojeviću se svidelo šta je video u mladom Avdiću kroz prethodni period, a sjajan je bio levi bek i u dresu kadetske reprezentacije Srbije koja je ostvarila plasman na Evropsko prvenstvo.

Sada je samo pitanje kada će mladi defanzivac debitovati.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo